Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. 2. 2020

Rezeda U Kopyta 2020 - Mluvící balík

Pokud se chcete podívat, co budeme dětem vařit, stáhněte si:
 
Pokud tomu nebudou bránit epidemiologická opatření, doufáme, že se tábor uskuteční s obvyklým programem. Vynecháme jen výlet hromadnou dopravou do města a budeme s dětmi celý týden v lokalitě malé obce Pavlíčky a okolní přírodě.
 
Letní tábor "Rezeda U Kopyta" se koná 1. - 8. 8. 2020 v penzionu manželů Procházkových v Pavlíčkách na Kokořínsku. Maximální kapacita tábora je 18 dětí. Starat se o ně bude tým zkušených vedoucích včetně zdravotníka, dětem budeme také sami vařit. Jezdeckou výuku povede přímo majitelka koní - Soňa Procházková. Celým týdnem se bude prolínat celotáborová hra na motivy knihy Geralda Durrella "Mluvící balík". V úterý půjdeme na pěší výlet.
 

dsc_0380.jpg

 

Cena tábora: 4.000,- Kč za týden zahrnuje ubytování v penzionu ve 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, domácí stravu 5 x denně, pitný režim, materiál na výtvarné činnosti a celotáborovou hru, zpěvníček, odměny pro děti. Vedoucí pracují na našich táborech jako dobrovolníci bez nároku na finanční odměnu, což nám umožňuje držet cenu relativně nízko i při perfektním personálním zajištění, pestrém programu, dobrém ubytování a kvalitní stravě. 

Cena nezahrnuje částku na jezdeckou výuku: doporučujeme 1.750,- Kč (5 hodin á 350,- Kč), platí se zvlášť dle skutečně využitých hodin, případné "neproježděné" peníze Vám budou po táboře vráceny. 

Náš tým:

Mgr. Kristýna Hulová, DiS. - hlavní vedoucí 
Mgr. Kateřina Bartošová - programová vedoucí a zdravotnice
Mgr. Gabriela Hrubá - vedoucí
Vojtěch Kopta - programový vedoucí 
Mgr. Eva Hocká - vedoucí
Renata Koptová - vedoucí

Dokumenty ke stažení:
Přihláška tábor U Kopyta 2020

Informace pro rodiče U Kopyta 2020

Doporučené vybavení U Kopyta 2020

Účastnický list U Kopyta 2020

Posudek o zdravotní způsobilosti

Čestné prohlášení - covid

 

Náhledy fotografií ze složky 2020 Mluvící balík