Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 1. 2019

Piráti v Rezedě 2019

Fotoalbum z tábora najdete zde

Letošního příměstského tábora Piráti v Rezedě se zúčastnilo 26 dětí od 4 do 9 let. Níže v táborovém lodním deníku si můžete připomenout, co vše jsme společně zažili:

20190717_131206.jpg

Piráti v Rezedě 2019 - 1. a 2. den

Příměstský tábor v Hudlicích je v plném proudu, posádky Zlaté Kotvy, Černé Perly, Pirates a Bílé Labutě brázdí vody Zeměmoří. Naverbovaly námořníky, naložily zásoby a pašované zboží, vyjedly a vypily místní knajpu, vydaly se v prudkém větru na otevřené moře, a vybojovaly námořní bitvu... Zítra se vydají do Králova Přístaviště hledat indicie k pokladu.

 

Piráti v Rezedě 2019 - 3. den

Dneska jsme se plavili velmi daleko, propátrali celé Královo Přístaviště, šplouchali se v Modré Laguně a našli vzkaz v láhvi od kpt. Flinta na mořském břehu. Plavbou byli piráti tak vyřízení, že tuhli už na škuneru cestou zpět z výpravy :-D Díky všem admirálům, kteří nám dnes přijeli pomáhat s mořskými živly!

 

Piráti v Rezedě - 4. den

Po včerejší náročné plavbě dnes piráti zkoumali vnitrozemí, našli a sestavili mapu k pokladu, zvučně pěli námořnické písně a utkali se ve vědomostní bitvě o moři, která jim přinesla nemalé zisky.

Zítra nás čeká hledání pokladu a od 16:00 hodin se těšíme na všechny rodiče na hřišti u lesa při slavnostním zakončení tábora.img-20190718-wa0014.jpg

 

Piráti v Rezedě - 5. den a závěrečný večer

Všechny čtyři posádky dopluly v pořádku na ostrov s pokladem kapitána Flinta. Admirálky jistily tuto plavbu jen ze zálohy a kapitáni si s posádkou museli chvíli poradit sami. Piráti pak vyplenili pobřeží a odpluli nadobro na fotbalový ostrov, kde uspořádali bujarou hostinu a utratili všechny pirátské prachy.

Děkujeme všem, kteří se na přípravě a organizaci letošního příměstského tábora podíleli: zejména obci Hudlice za prostory úřadu a finanční podporu tábora, Hospůdce U Jungmanna za obědy, sportovcům za nastěhování stolů a hlavně rodičům a kamarádům, kteří děti zásobovali dobrotami na svačiny, cenami do pokladu, pomohli nám s dozorem u bazénu nebo grilováním špekáčků pro všechny.

Tak zase za rok ahoj!

 


Místo konání: Hudlice, Klub dětí a rodičů Rezeda v podkroví OÚpiratska-lod.jpg

Termín: po-pá  v čase 7:00-16:30 hod.

Turnus: 15. - 19. 7. 2019

Kapacita: 25 dětí ve věku od 4 do 8 let (ročníky 2011 - 2015)

Stravování: oběd a dvě svačiny, pitný režim

Cena: 700,- Kč za dítě na celý týden

 

 

Pro děti plánujeme pestrý program s celotáborovou hrou na téma piráti a ostrov pokladů, vycházky do okolí, ve středu výlet do Berouna s návštěvou aquaparku, výtvarné činnosti, zpívání s kytarou. Tábor bude tradičně zakončen v pátek večer posezením u táborového ohně na hřišti u lesa společně s rodiči. 

Příchod dětí ráno: 7:00 - 8:00 hod.

Odchod dětí odpoledne: 16:00 - 16:30 hod. 

V pondělí ráno prosíme předat Posudek o zdravotní způsobilosti potvrzený dětským lékařem, kopii kartičky ZP a Účastnický list podepsaný zákonným zástupcem ke dni nástupu na tábor, případně doplatek tábora v hotovosti.

Rezervace je platná po odevzdání přihlášky a zaplacení zálohy ve výši 200,- Kč. 

Obědy jsou zajištěny v hospůdce U Jungmanna (polévka, hlavní jídlo, nápoj). Na svačiny uvítáme ovoce a zeleninu z vašich zahrádek, pokud můžete něco upéci, např.ovocný koláč nebo i něco slaného. Doplníme o chléb, pomazánky, jogurty.  

 

Dokumenty ke stažení:

Přihláška příměstský tábor 2019

Informace pro rodiče příměstský 2019

Účastnický list příměstský 2019

Posudek o zdravotní způsobilosti