Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 2. 2022

Rezeda U Kopyta 2022 - Harry Potter

Letní tábor "Rezeda U Kopyta" se koná 6. - 13. 8. 2022 v penzionu manželů Procházkových v Pavlíčkách na Kokořínsku. Maximální kapacita tábora je 18 dětí do 15 let, starší mohou jet jako praktikanti. Stará se o ně tým zkušených vedoucích včetně zdravotníka, dětem budeme jako vždy také sami vařit. Jezdeckou výuku (5 lekcí) vede přímo majitelka koní - Soňa Procházková. Celým týdnem se bude prolínat celotáborová hra na motivy známé knižní a filmové série J. K. Rowlingové "Harry Potter".  
 

dsc_0672.jpg

Stejně jako v loňském roce se tábor uskuteční s obvyklým programem - dopoledne u koní a na koních, odpoledne tematické hry v areálu i v okolní přírodě, koupání v bazénu, zpívání s kytarou, výtvarné činnosti, noční bojovka. Výlet přizpůsobíme aktuální epidemické situaci, většinou budeme s dětmi v lokalitě malé obce Pavlíčky a okolní přírodě Kokořínska. V úterý plánujeme výlet do Doks.
Před táborem upřesníme případné aktuální hygienické požadavky ohledně covidu.
 

Cena tábora: 4.450,- Kč za týden zahrnuje ubytování v penzionu ve 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, domácí stravu 5 x denně, pitný režim, materiál na výtvarné činnosti a celotáborovou hru, zpěvníček, odměny pro děti. Vedoucí pracují na našich táborech jako dobrovolníci bez nároku na finanční odměnu, tábor je dotován z rozpočtu obce Hudlice.

Cena nezahrnuje částku na jezdeckou výuku: doporučujeme 2.000,- Kč (5 hodin á 400,- Kč), platí se zvlášť dle skutečně využitých hodin, případné "neproježděné" peníze Vám budou po táboře vráceny. Děti pracují s koňmi celé dopoledne (čištění, sedlání, práce ze země, vodění, 1 hodinu z toho je vždy dítě v sedle). 

Náš tým:

Mgr. Kristýna Hulová, DiS. - hlavní vedoucí 
Mgr. Kateřina Bartošová - programová vedoucí a zdravotnice
Mgr. Gabriela Hrubá - vedoucí
Vojtěch Kopta - vedoucí
Mgr. Hana Voltrová - vedoucí
Ing. Alžběta Šmídová - vedoucí
Mgr. Radek Šmíd - vedoucí
 

a další dobrovolníci a praktikanti

 

Přihláška U Kopyta 2022

Informace pro rodiče LT 2022

Doporučené vybavení LT 2022

Účastnický list LT 2022

Posudek o zdravotní způsobilosti