Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. 6. 2021

Rezeda U Kopyta 2021 - Letopisy Narnie

Letní tábor "Rezeda U Kopyta" se koná 15. - 22. 8. 2021 v penzionu manželů Procházkových v Pavlíčkách na Kokořínsku. Maximální kapacita tábora je 18 dětí. Starat se o ně bude tým zkušených vedoucích včetně zdravotníka, dětem budeme také sami vařit. Jezdeckou výuku (5 lekcí) povede přímo majitelka koní - Soňa Procházková. Celým týdnem se bude prolínat celotáborová hra na motivy knižní série C. S. Lewise "Letopisy Narnie".  Ve středu půjdeme na pěší výlet přírodou.
 

jizdarna.jpg

 
Stejně jako v loňském roce se tábor uskuteční s obvyklým programem, vynecháme jen výlet hromadnou dopravou do města a budeme s dětmi celý týden v lokalitě malé obce Pavlíčky a okolní přírodě Kokořínska. 
Vzhledem k tomu, že se jedná o pobytový tábor, je nutný negativní test na covid před nástupem na tábor. Protože se jedná o akci do 7 dnů, není nutný PCR test, stačí antigenní test zdarma z odběrového místa nebo nabízíme možnost otestovat dítě před zahájením tábora (test ze slin za 139 Kč na místě provedený rodičem). 
 

Cena tábora: 4.450,- Kč za týden zahrnuje ubytování v penzionu ve 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, domácí stravu 5 x denně, pitný režim, materiál na výtvarné činnosti a celotáborovou hru, zpěvníček, odměny pro děti. Vedoucí pracují na našich táborech jako dobrovolníci bez nároku na finanční odměnu, tábor je dotován z rozpočtu obce Hudlice.

Cena nezahrnuje částku na jezdeckou výuku: doporučujeme 2.000,- Kč (5 hodin á 400,- Kč), platí se zvlášť dle skutečně využitých hodin, případné "neproježděné" peníze Vám budou po táboře vráceny. Děti pracují s koňmi celé dopoledne (čištění, sedlání, práce ze země, vodění, 1 hodinu z toho je vždy dítě v sedle). 

Náš tým:

Mgr. Kristýna Hulová, DiS. - hlavní vedoucí 
Mgr. Kateřina Bartošová - programová vedoucí a zdravotnice
Mgr. Gabriela Hrubá - vedoucí
Vojtěch Kopta - programový vedoucí 
 

 
 
 
 

Náhledy fotografií ze složky 2021 Letopisy Narnie