Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. 1. 2019

Rezeda U Kopyta 2019 - Malý princ

29. 7. 2019
Důležité: byly upraveny táborové dokumenty Informace pro rodiče a Účastnický list. Nově byl vložen Seznam doporučeného vybavení a Jídelníček. Stáhněte si prosím aktualizovanou verzi dokumentů!
 
Cena za jízdy na koních byla na letní sezónu provozovatelem penzionu U Kopyta mírně navýšena. Při přípravě materiálů počátkem roku ještě nebyla známa. Hodina výuky/jízdy bude stát 330,- Kč (což je stále vyjednána cena nižší než je ceníková cena na webu penzionu U Kopyta). Celkem prosím připravte dětem na koně 1650,- Kč, které budeme vybírat při nástupu na tábor v hotovosti. Děkujeme za pochopení.
 
Letní tábor "Rezeda U Kopyta" se koná 17. - 24. 8. 2019 v penzionu manželů Procházkových v Pavlíčkách na Kokořínsku. Maximální kapacita tábora je 18 dětí. Starat se o ně bude tým zkušených vedoucích včetně zdravotníka, dětem budeme také sami vařit. Jezdeckou výuku povede přímo majitelka koní - Soňa Procházková. Celým týdnem se bude prolínat celotáborová hra na motivy knihy Antoina de Saint-Exupéryho "Malý princ". V úterý pojedeme autobusem na výlet do České Lípy.
 

20180822_094510.jpg

 

Cena tábora: 3.700,- Kč za týden zahrnuje ubytování ve zděném penzionu ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, domácí stravu 5 x denně, pitný režim, materiál na výtvarné činnosti a celotáborovou hru, zpěvníček, odměny pro děti. Vedoucí pracují na našich táborech jako dobrovolníci bez nároku na finanční odměnu, což nám umožňuje držet cenu relativně nízko i při perfektním personálním zajištění, pestrém programu, dobrém ubytování a kvalitní stravě. 

Cena nezahrnuje částku na jezdeckou výuku: 1.650,- Kč (5 hodin á 330,- Kč), platí se zvlášť dle skutečně využitých hodin, případné "neproježděné" peníze Vám budou po táboře vráceny. 

Náš tým:

Mgr. Kristýna Hulová, DiS. - hlavní vedoucí 
Mgr. Gabriela Hrubá - vedoucí
Vojtěch Kopta - vedoucí 
Mgr. Kateřina Bartošová - zdravotnice
Robert Hula - praktikant

Dokumenty ke stažení:
Přihláška U Kopyta 2019

Účastnický list 2019_nový

Informace pro rodiče_nové 2019

Doporučené vybavení_2019

Posudek o zdravotní způsobilosti

Jídelníček 2019