Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 1. 2017

Rezeda U Kopyta 2017 - Dostihy a sázky

Co Vaše děti na letním táboře s Rezedou čeká?

p7262121.jpg

Letní tábor "Rezeda U Kopyta" se koná 29. 7. - 5. 8. 2017 v penzionu manželů Procházkových v Pavličkách na Kokořínsku. Maximální kapacita tábora je 18 dětí. Starat se o ně bude tým pěti zkušených vedoucích včetně zdravotníka, dětem budeme také sami vařit. Jezdeckou výuku povede přímo majitelka koní - Soňa Procházková. Celým týdnem se bude prolínat celotáborová hra na motivy společenské hry "Dostihy a sázky"
 
 
 
 

Typický táborový den:

Po snídani půjdou děti čistit a sedlat koně, jízdárna je přímo na nádvoří statku - penzionu, kde budou ubytovány. Dále budou rozděleny do skupinek podle jezdeckých schopností, počítá se i s úplnými začátečníky. Pro jednotlivé skupiny 4-5 dětí bude celé dopoledne probíhat výuka na jízdárně, pro ty děti, které zrovna nebudou v sedle, budeme mít připraveny výtvarné a hudební aktivity. Po obědě následuje polední klid. Odpoledne budeme s dětmi vyrážet do okolí na vycházky, při nichž budeme hrát různé hry a soutěžit. Po večeři se ještě sejdeme k vyhodnocení každého dne a na doboru noc uslyší vaše děti zpívanou ukolébavku s kytarou...

                              p8030229.jpgp8010092.jpg 

Jeden den vynecháme ježdění na koních a půjdeme na celodenní výlet - výšlap do okolních pískovcových skal s krásnými vyhlídkami. Při nepříznivém počasí můžeme v penzionu využívat velkou dětskou hernu a jídelnu jako společenské místnosti.

p8020162.jpg                              p7310008.jpg

Cena tábora: 3.500,- Kč za týden zahrnuje ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním sociální zařízením, domácí stravu 5 x denně (jídelníček bude konzultován se zdravotníkem a před táborem zveřejněn), pitný režim, materiál na výtvarné činnosti a celotáborou hru, zpěvníček, odměny pro děti. Vedoucí pracují na našich táborech jako dobrovolníci bez nároku na finanční odměnu, což nám umožňuje držet cenu nízko i při perfektním personálním zajištění, pestrém programu, kvalitním ubytování a nutričně hodnotné stravě. 

Cena nezahrnuje částku na jezdeckou výuku: 1.500,- Kč (5 hodin á 300,- Kč), platí se zvlášť dle skutečně využitých hodin, případné "neproježděné" peníze Vám budou po táboře vráceny. 

Náš tým:

Mgr. Kristýna Hulová, DiS. - hlavní vedoucí tábora
Mgr. Eva Hocká - vedoucí 
Mgr. Gabriela Hrubá - vedoucí
Vojtěch Kopta - vedoucí 
Mgr. Kateřina Bartošová - zdravotník

Přihlášky a dokumenty ke stažení:

Přihláška U Kopyta 2017

Informace pro rodiče U Kopyta 2017

Doporučené vybavení U Kopyta 2017

Účastnický list - prohlášení 2017

Posudek o zdravotní způsobilosti