Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 4. 2008

Prázdniny na Ohradě 2008

 

Tábora "Prázdniny na Ohradě 2008" se zúčastnilo celkem 25 osob, 15 dětí od 1 do 7 let a 10 rodičů (8 maminek a 2 tatínkové). Každý den jsme měli možnost povozit se na koních, ti zkušenější vyráželi i na vyjížďky do přírody, mohli jsme si také zaplavat v bazénu a pohrát si na dětském hřišti. 
Kromě toho jsme:
- v pondělí na vycházce hledali poklad lesních skřítků a vyráběli jsme lesní skřítky z přírodnin a papíru, děti našly v pokladu kromě dobrůtek pro každého i "průkaz pomocníka lesních skřítků", do kterého jim Kristýna dávala každý večer razítka trpaslíčků za celodenní aktivity;
- v úterý jsme navštívili westernové městečko v Boskovicích, kde jsme viděli divadelní představení se skoro pravým Vinnetouem :-) 
- ve středu jsme trochu výtvarničili uvnitř, protože dopoledne pršelo, po obědě se však udělalo pěkně a užili jsme si zoologickou soutěž, kterou připravila Jana a sportovní olympiádu pro nejmenší, při níž pomáhal celý tým;
- ve čtvrtek jsme se vydali na velkou automobilovou výpravu do Moravského krasu. Většina z nás navštívila nově otevřenou jeskyni Výpustek, ostatní se vydali na Macochu. Večer jsme nezapomněli ani na tradiční malování na trička;
- v pátek jsme dotvořili trička a odpoledne jsme si zatancovali při karnevalu, každý vyhrál něco pěkného v tombole a všechny děti obdržely medaili s koníkem a diplom. Plánovaný venkovní country večer se musel kvůli dešti přesunout do restaurace, ale kdo chtěl užil si muziku i tak dosytosti,
- v sobotu jsme se rozloučili s koníčky, kteří nás vozili, byli to: Růženka, Eda, Denny, Leo i všemi ostatními a vydali jsme se zpátky domů.
__________________________________________________

III. letní tábor pro rodiče s dětmi od 0 do 10 let

„Prázdniny na Ohradě“
20. -26. 7. 2008 (Ne-So)
Agrocentrum OHRADA
 
Vísky u Letovic, okres Blansko

 Přihláška ke stažení zde.

Obrazek Co vás čeká?

Tradičně již třetím rokem týden na farmě s koňmi a dalšími domácími zvířaty v malebné moravské vísce. Jedná se o akci pro činorodé rodiče a čilá dítka. 
Ubytování ve vkusně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením, jídelna pro ubytované a stylová restaurace s barem, krytý bazén 9x4 m, vířivka, sauna a masáže, internet, hrací koutek pro děti v salonku i na dvorku, večerní posezení na terase, ale hlavně: koně – vodění na jízdárně pro děti od 2 let, výuka jízdy pro děti od 7 let a pro dospělé, vyjížďky do terénu, krytá jízdárna v případě nepříznivého počasí. 
Kromě možnosti každodenní jízdy na koni budou zajištěny také: výtvarné činnosti pro děti i rodiče, zpívání s kytarou, táborák, karneval,všelijaké soutěže a koniny, výlety do Boskovic, Rájce nad Svitavou a do Moravského krasu, a cokoliv dalšího, co si vymyslíme a připravíme. 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

Přihlášky:
Každý účastník odešle přihlášku na mail os.rezeda@volny.cz, kapacita ubytování je omezená na 40 lůžek + 5 přistýlek. Rezervace je závazná po zaplacení zálohové platby ve výši 50 % ceny na účet Agrocentra Ohrada. Doplatek se platí až na místě v hotovosti. 
Doufám, že letos opět naplníme celou ubytovací kapacitu, která činí: 
2 x 4lůžko (s možností přistýlky)
6 x 3lůžko (+ 2 x přistýlka)
7 x 2lůžko (+ 3 x přistýlka)

Cena za týdenní pobyt 6 nocí (neděle – sobota) s polopenzí stanovená poskytovatelem ubytování:
                       1/2                       1/3                       1/4 pozn.
dospělý                     3.690 Kč      3.590 Kč       3.490 Kč
dítě do 10 let            2.800 Kč      2.750 Kč       2.690 Kč
Dítě do dvou let bez nároku na lůžko zdarma.
Cena jízdy na koních je pro děti 50,- Kč/15 min., výuka na jízdárně nebo vyjížďka do terénu za 300,- Kč/45 min. Pro skupinové vožení dětí bude zarezervována hodina každý den, vyjížďky pro dospělé si každý objednává individuálně na místě. Platí se před jízdou. 
Plavání v bazénu bude zajištěno pro každého za 10,- Kč/30 min. denně.
Podrobnější ceník na webu: www.ohrada.cz

Organizační poplatek ke krytí nákladů na zajištění programu ve výši 200,- Kč/dítě od 2 let, není zahrnut v ceně pobytu, po závazné rezervaci (tj. zaplacení zálohy na ubytování) jej uhraďte prosím převodem na účet Rezedy 221580010/0300 , variabilní s. datum narození dítěte ve formátu "rrrrmmdd", do zprávy pro příjemce uveďte "Ohrada 2008 - příjmení". 

Další informace:
V obci je obchod, pošta, kostel, autobusová zastávka. Vísky leží na spojnici Boskovice-Letovice, na každou stranu cca 7 km. Doprava z Prahy i Brna vlakem do Letovic, autobus jezdí v pracovní dny.

 

 

(Pozn:. 1/2 = 1 osoba na dvojlůžkovém pokoji, 1/3 = 1 osoba na trojlůžkovém pokoji atd.)