Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 3. 2013

Léto na ranči 2013

Rezeda, občanské sdružení pro aktivní rodičovství

 vás zve na
8. letní tábor
„Léto na ranči 2013“

3. - 10. srpna 2013
 

Přihláška Léto na ranči 2013

Posudek o zdravotní způsobilosti

Účastnický list - bezinfekčnost

Seznam doporučeného vybavení

Informace pro rodiče

Táborový jídelníček

Westernový ranč Podolí - Kolinec, okres Klatovy 

 

p4224451.jpg

Tábor je určen pro děti od 6 do 15 let. Kapacita 25 dětí.

Cena tábora:
2.500,- Kč včetně dopravy dětí vlakem z Prahy,
(bez dopravy 2.200,- Kč).


Cena zahrnuje: P8011074a.jpg

7 nocí ve stylových pětilůžkových pokojích v hlavní budově Saloonu s lůžkovinami, stravu 5 x denně, pitný režim, celodenní výlet, materiál na program, náklady na celotáborovou hru, volitelně dopravu.


 

 

pict2050.jpgCena nezahrnuje:
jízdy na koních, jako volitelná složka programu se platí zvlášť.

Peníze na koně se předávají vedoucí při odjezdu na tábor: doporučujeme cca 1250,- Kč (tj. 5 x pomalá vyjížďka), případně si lze zaplatit menší počet vyjížděk (á 250,- Kč/hod) nebo připlatit za rychlé vyjížďky pro zdatnější jezdce (klus, cval – 300,- Kč/hod), případné „nevyježděné“ peníze Vám budou po táboře vráceny.


 

 

Program tábora:
Celotáborová hra „Tajemství karet“ na motivy knihy Josteina Gaardera, zpívání při kytaře, celodenní výlet, posezení u táboráku s opékáním buřtů, hry na louce a v lese (při nepříznivém počasí v Saloonu), pohybové aktivity, tábornické dovednosti, výtvarné činnosti, malování na trička, vyjížďky na koni a výuka koňácké abecedy.

 

p8100138a.jpg



Rozhodli jsme se pro letošní rok snížit cenu tábora, aby byl stále dostupný všem rodinám. Proto jsou také koňské vyjížďky, které by tvořily podstatnou část ceny, stále hrazeny zvlášť - dle možností rodičů. Dále jsme se rozhodli po zkušenostech z celoročních akcí, že i na letním táboře si budeme vařit sami. Nespornou výhodou vlastního vaření je, že můžeme zaručit zdravou a vyváženou stravu s dostatečným přísunem ovoce, zeleniny a mléčných výrobků za příznivou cenu. Na našich táborech pracují kvalifikovaní vedoucí tradičně jako dobrovolníci bez nároku na peněžitou odměnu. Letos se chceme prostřednictvím celotáborové hry zaměřit na spolupráci a osobnostní rozvoj dětí. Abychom si mohli více hrát, nebude probíhat klasická výuka tance, ale do programu zahrneme různé pohybové aktivity v dostatečné míře.


Přihlášky a dotazy k organizaci tábora směřujte prosím na koordinátorku akce: Kristýnu Hulovou, tel: 606 676 933, mail: os.rezeda@volny.cz

Programovou vedoucí tábora je Kateřina Bartošová, tel: 733 387 625.